Το αυθεντικό Τσιπουράδικο στο κέντρο του Πειραιά που συνδέει ανθρώπους και γεύσεις…

Στον πεζόδρομο της οδού Καραίσκου 131 , στον Πειραιά, βρίσκεται ένα όμορφο μεζεδοπωλείο που ονομάζεται ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Το μεζεδοπωλείο δημιουργεί καθημερινά μοναδικά πιάτα με γεύσεις από την ελληνική κουζίνα. Καλομαγειρεμένοι μεζέδες , από αγνά και εγγυημένα υλικά, σας ταξιδεύουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας με το άρωμα και την γεύση τους. Το εκλεκτό τσίπουρο και το κρασί, συνοδεύουν επάξια το γεύμα ή το δείπνο σας, αναδεικνύοντας τις γεύσεις και όλα τα αρώματα. Τα κυρίως πιάτα, τα ορεκτικά και οι μεζέδες και οι πολύχρωμες σαλάτες, ικανοποιούν τις προτιμήσεις του πελάτη στο μέγιστο βαθμό.

Ο χώρος του εστιατορίου ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι διώροφος και επικρατούν τα γήινα και απαλά χρώματα, το ξύλο και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός. Η περατζάδα της πλακόστρωτης οδού προσδίδει έναν άλλο χαρακτήρα και αέρα στο κατάστημα. Το προσωπικό του εστιατορίου είναι χαμογελαστό και σβέλτο. 

47 διαφορετικοί φρέσκοι μεζέδες κάνουν καθημερινά την διαφορά στη γεύση, έχοντας κάνει πλέον την Τσιπουροκατάσταση το στέκι της παρέας για κάθε περίσταση και ηλικία!